small textbig text

tapkranen en afsluiters

Hieronder staat een greep uit diverse tapkranen voor verschillende verpakkingsvormen. De meest voorkomende is de houten plugkraan die je in het gat aan de zijkant van een houten vat slaat. Er zijn ook veel kunststof kranen voor uiteenlopende verpakkingen waaronder bijvoorbeeld de vacuüm verpakte wijn in Flexible Bag-In-Box ® containers. Ook zijn er kranen in roestvast staal en non ferro materialen. Klik voor meer wijnmaaktoebehoren op de kranenafbeeldingen.De Agthuysen, stationsweg 55, 3314 VJ Zuidland, tel 0031(0)181 452172ga naar VAN DER KOOY JUBBEGA. kooy@cybercomm.nlStandaard houten vattapkraan die in verschillende soorten en maten is te verkrijgen. Je kunt ze in het vat slaan waarin hij door de conische vorm vast komt te zitten en goed afsluit.

eikenhouten vaten


agent Nederland: Pont packaging Almere 036 5323220 info@pont.nl agent Nederland: Pont packaging Almere 036 5323220 info@pont.nl Kunststof drukknop tapkranen voor bijvoorbeeld vacuüm verpakte wijn in containers. Ze zijn te verkrijgen met schroefdraad of klik systeem.

3 liter Flexible Bag-In-Box ® containersVITOP Flexible Bag-In-Box ® containersFlexible Bag-In-Box ® containers klik voor meer informatie en adressen


wijnkelder Het Leudal Bernhardstraat 40, 6081 EP Haelen, 0475 593740 Tapkraan met draaihendel voor wijn- bier- of watervaatjes. Verkrijgbaar met schroefdraad.

kraan in kunststof vatplastic bier en wijn containers


roestvaststalen (stainless steel) kraan Kranen uit verchroomd messing en roestvaststaal. Niet zo zeer tapkranen maar wel nodig om leidingen en vaten met elkaar te verbinden

messing verchroomde kraan

slangverbindings kranen van kunststof en rvsslang verbindingskranen in kunststof.