small textbig text

wijnen en prijzen

Wijnen en prijzen: Er bestaat zoveel wijn, in soorten, kleuren van verschillende jaargangen van nog veel meer Chateaux, dat vermelding hiervan een onbegonnen zaak is. Bij De Wijnhoek staat de informatie centraal, wijnen worden hier echter niet verkocht. Om een goede en uitgebreide keuze te kunnen maken is een bezoek aan de website van De Weinschenker ( Sponsor van De Wijnhoek) - www.weinschenker.nl - zeker de moeite waard. Daar kun je vrijwel alle soorten incl. beschrijvingen met de daarbij behorende prijzen vinden van Vins de Pays tot de duurste Grand Cru. Ook voor luxe wijnverpakkingen of mooie houten wijnkistjes is dit het adres.

Op De Weinschenker site is veel professionele informatie over alle wijnsoorten overzichtelijk gerangschikt. Je bestelling plaatsen is daarna een fluitje van een cent (Euro cent).

Ik vind het persoonlijk een groot voordeel dat je alvorens tot koop over te gaan, je de gewenste wijnen vooraf kunt proeven. Dat is bij De Weinschenker een van de vele mogelijkheden, want je wilt toch weten wat je koopt. Direct via internet bestellen door één druk op de knop is natuurlijk erg onpersoonlijk. De Weinschenker komt graag bij u langs om u persoonlijk vakkundig te informeren en te adviseren.

Op de - business link pagina - van De Wijnhoek staan natuurlijk nog meer adressen om uw wijnen te betrekken.